Kurser 2024

STYRSÖ

Styrsö är min vackra hemö i Göteborgs södra skärgård. Västtrafiks båtar tar dig hit från Saltholmen.

Vi målar i en lokal som är en mysig segelskola. Den ligger på en brygga alldeles vid vattnet. Det finns plats för egna arbetsplatser inomhus, men om vädret tillåter går det bra att måla utomhus på bryggorna och i naturen omkring också. Jag är på plats kl 09.00-16.00, men många väljer att bli kvar för att måla långt in på kvällen!

I kursen ingår frukost, fika och lunch. Boende bokas separat hos boendesamordnare Marie som ser till att alla kursdeltagare får någonstans att bo!

18 -20 maj (3 dagar, 3900:-)

20-22 september (3 dagar, 3900:-)

För Anmälan och mer info om boende: Anmälan och intresseförfrågan via lena.amstrand@gmail.com eller Kontakt –> , boende se Broschyr (PDF) –>

MAJNABBE

I gamla anrika Galleri Majnabbe som ligger i Kustens hus i Majorna skall jag ha kurser i vår/sommar. Galleri Majnabbe ägs av Göteborgs Konstnärsklubb och är ett underbart gammalt hus från 1700-talet med utsikt över Göteborgs hamninlopp! Adressen är Taubegatan 9A, Göteborg. 2 stora rum och ett kök står till vårt förfogande och du får gott om plats att arbeta!

Vill du gå kurs här får du själv ordna ditt boende och betala din mat. Det finns många fina små restauranger i närheten. Fika ordnar vi i lokalen.

6-7 april (2 dagar 2000:-)

3-7 juli (5 dagar )

För anmälan, mer info och pris: Anmälan eller intresseförfrågan via lena.amstrand@gmail.com eller Kontakt –>

SÖNDERBORG

Sönderborg är en fin sjöfartsstad i södra Danmark, nära tyska gränsen. Alldeles i hamnen ligger det nya kulturhuset som inrymmer Sönderjyllands Kunstskole.

Jag har kurs där i februari. Du kan boka kurs här: kunstskolen.sonderborg.dk