Kurser 2023

Styrsö är min vackra hemö i Göteborgs södra skärgård. Västtrafiks båtar tar dig hit från Saltholmen.

Vi målar i en lokal som är en mysig segelskola. Den ligger på en brygga alldeles vid vattnet. Det finns plats för egna arbetsplatser inomhus, men om vädret tillåter går det bra att måla utomhus på bryggorna och i naturen omkring också. Jag är på plats kl 09.00-16.00, men många väljer att bli kvar för att måla långt in på kvällen!

I kursen ingår frukost, fika och lunch. Boende bokas separat hos boendesamordnare Marie som ser till att alla kursdeltagare får någonstans att bo!

28 april- 1 maj (4 dagar, 4900:-)

12 -14 maj (3 dagar, 3900:-)

1-3 september (3 dagar, 3900:-)

28 sept – 1 okt (4 dagar, 4900:-)

För Anmälan och mer info om boende: Anmälan och intresseförfrågan via Kontakt –> , boende se Broschyr (PDF) –>

Stora Bornö är en ö i Gullmarsfjorden lite sydöst om Lysekil. Här finns Bornöstation, ett fantastiskt gammalt hus som är ett fd havsforskningslaboratorium med övernattningsrum, kök och sällskapsrum. Vi målar och bor i det stora huset där alla rum har utsikt över havet!. Räkna med härliga bad och stämningsfulla solndedgångar!  Huset är från 1910-talet, byggt i sten och delvis inrett i art noveau-stil.

Kursen är ”all inklusive” frukost, lunch, middag och fika. Någon solig kväll har vi räkfest i solnedgången.

12 – 16 juli, 5 dagar

För mer info och pris: Anmälan eller intresseförfrågan via Kontakt –>

Sönderborg är en fin sjöfartsstad i södra Danmark, nära tyska gränsen. Alldeles i hamnen ligger det nya kulturhuset som inrymmer Sönderjyllands Kunstskole.

Jag har kurs där i höst. Du kan lite senare boka kurs här: kunstskolen.sonderborg.dk